Taloushallinto
1988 lähtien

Tili Sydwest

Tili Sydwest on taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Vain laatutarkastetut taloushallintoyritykset saavat käyttää liiton merkkiä. Tili Sydwest on yksi näistä yrityksistä.

Tili Sydwest on kaikkia taloushallinnon tehtäviä hoitava yritys. Yhtiö perustettiin vuonna 1988.

Henkilökuntamme on osaava ja hyvin koulutettu. Vastuuhenkilöillä on KLT-tutkinto.

Yrityksemme on yksityisomistuksessa ja riippumaton. Luotonantajilla tai keskusliikkeillä ei näin ollen ole ilman lupaa seurantaoikeutta asiakasyrityksen antamiin luottamuksellisiin tietoihin.

Tili Sydwest auttaa uusia yrityksiä pääsemään alkuun. Olemme yhtiömuodon valinnan ja perustamistoimintojen asiakirjojen eksperttejä. Meiltä saa laskelmia, yritysidean arviointia ja avustamista luottohakemusten yhteydessä.
Käänny puoleemme kun suunnittelet yhtiömuodon muutosta, yritysostoa tai sukupolven vaihdosta.
Tili Sydwestin auktorisoitu tilitoimisto huolehtii kirjanpidostanne sekä verosuunnittelusta, palkanlaskennasta, laskutuksesta, maksupalvelusta, perinnästä ja notariaattitoimeksiannoista.

Vastuulliset KLT-kirjanpitäjät johtavat toimintaamme.

Takuu

Annamme takuun työmme ensiluokkaisesta laadusta. Tili-instituuttisäätiö suorittaa säännöllisesti tarkastuksia auktorisoiduissa tilitoimistoissa, jotta laatu jatkuvasti pysyisi saavutetulla korkealla tasolla. Taloushallintoliiton jäsenkriteerit ovat tiukat. Vastuunalaiset KLT- kirjanpitäjät ovat suorittaneet kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon, joka on Tili-instituutti- säätiön järjestämä tutkinto. KLT-tutkinto on toimialan ammattitutkinto, jonka voi suorittaa henkilö, jolla on riittävä pohjakoulutus ja ammattikokemus ja ennestään toimii laskennan ammattilaisena. Sisäinen ATK- turvallisuuden laatujärjestelmämme on turva, joka suojelee odottamattomilta tietojen menetyksiltä. Kirjalliset toimeksiantosopimukset takaavat myös että kaikki asiakkaat kuuluvat vastuuvakuutuksemme piiriin.

Tili Sydwest on auktorisoitu Taloushallintoliitton jäsen.

Yrityksestä

Tili Sydwest on auktorisoitu tilitoimisto, joka hoitaa kaikkia taloushallinnon tehtäviä. Yritysekonomi Staffan Sundström perusti yhtiön vuonna 1988. Aluksi yhtiön toiminimi oli Pargas Miljard Oy Ab, mutta kun yhtiöön sulautui tytäryhtiö Kemiönsaaren Tilikeskus Oy vuonna 2002 toiminimikin vaihtui. Nykyisin yhtiö palvelee asiakasyrityksiä koko Suomesta ydinalueenaan Varsinais-Suomi. kansainväliset yritykset, joilla on sivuliike Suomessa on kasvava asiakasryhmä, joille Tili Sydwest on luotettava yhteistyökumppani kaikissa suomalaisen taloushallinnon ja palkkahallinnon kysymyksissä. Konttorimme sijaitsee 23 km Turun keskustasta Lounais-Suomessa.

Yritysneuvonta- ja konsultointiosastomme on nimeltään Paraisten Yrittäjien Keskus. Lisäksi meillä on laskentaosasto ja palkkaosasto. Pargas Paper Shop on pieni kauppamme, missä myymme paperi- ja konttoritarvikkeita. Meiltä voi myös vuokrata asuin- ja toimistotiloja tytäryhtiöstämme Bostads Ab Kimito Värnemo Kemiönsaarella.

Hallituksen puheenjohtajana toimii kauppatieteen maisteri KLT Ove Arén ja toimitusjohtajana toimii tradenomi PHT Robin Elvström.

Tiimimme

Yritysneuvoja
Senior Advisor
STAFFAN SUNDSTRÖM
Yritysekonomi KLT
+358 2 458 9682
staffan.sundstrom@tilisydwest.fi
Yritysneuvoja
OVE ARÉN
Kauppat. maisteri KLT
+358 2 458 1425
ove.aren@tilisydwest.fi
Kirjanpitäjä
JAANA WALLENIUS
Merkonomi
+358 2 458 1425
jaana.wallenius@tilisydwest.fi
Toimitusjohtaja
Palkkaneuvoja
ROBIN ELVSTRÖM
Tradenomi PHT
+358 2 458 9681
robin.elvstrom@tilisydwest.fi
Palkkakirjanpitäjä
DAN LEHTINEN
Tradenomi, PHT
+358 2 458 9681
dan.lehtinen@tilisydwest.fi
Kirjanpitäjä
AGNETHA LAAKSONEN
hot.ja rav.hall.
+358 2 458 1425
agnetha.laaksonen@tilisydwest.fi
Palkkakirjanpitäjä
BENJAMIN LINDSTRÖM
Merkonomi / trad.opisk.
+358 02 458 9683
benjamin.lindstrom@tilisydwest.fi
Kirjanpitäjä, isännöitsijä
KIA NYSTRÖM
Yo-merkonomi
+358 2 458 1425
kia.nystrom@tilisydwest.fi
Kirjanpitäjä
HANNA SILKKA-CONTEH
Merkonomi
+358 2 458 1425
hanna.silkka@tilisydwest.fi
Palkkakirjanpitäjä
EMMA SKÅTAR
Kauppatieteen kandidaatti
+358 2 458 9681
emma.skatar@tilisydwest.fi
Palkkakirjanpitäjä
MARIA GRÖNQVIST
Merkonomi
+358 2 458 9681
maria.gronqvist@tilisydwest.fi
Palkkakirjanpitäjä
JENNY NYMAN
Merkonomi
+358 2 458 1425
jenny.nyman@tilisydwest.fi

Ota Yhteyttä

Tili Sydwest
Paraisten Yrittäjien Keskus
Rantatie 16A
21600 Parainen
+358 2 458 1425
info@tilisydwest.fi
facebook.com/tilisydwest